Pica Kappers is van 8 augustus t/m 3 september tot 12 uur geopend m.u.v. 13 t/m 19 augustus, dan is de salon gesloten.

Kapper Veghel

Pica Kappers de kapsalon van Veghel

Pica Kappers is geen standaard kapsalon. Wij maken het verschil in de regio Veghel. Samen met jou bekijken we wat onze knip- kleur- en stylingsplannen zijn voor deze keer. Bij ieder bezoek kunt u aan op onze expertises en creativiteit. Keer op keer overleggen we de nieuwe plannen, nieuwe coupe, nieuwe kleuren en uiteraard een nieuwe jij. Wij zijn pas tevreden op het moment dat u stralend ons pand in Veghel verlaat.

Voor welke behandeling kan ik terecht bij Pica Kappers?

Wij hebben een divers aanbod behandelingen. Op onze pagina behandelingen vindt u het overzicht met de daarbij behorende prijzen. Uiteraard staan wij ook open voor specifieke wensen. Neem hierover contact met ons op. Of kom gezellig een kop koffie drinken in onze salon in Mariaheide (gem. Veghel). Wij helpen u graag verder!

Gezelligheid en verwennerij

Pica Kappers is een bruisende salon in het centrum van Uden en Veghel. Mariaheide is de plek waar wij onze passie voor het vak uitoefenen. Ondertussen zijn we al weer ruim 15 jaar onderweg met onze dames- en herenkapsalon. Wij werken hoofdzakelijk met bekende merken zoals Kevin Murphy en Joico. Kom gezellig langs in onze salon in Veghel.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then