Ons team


Aniek

Hallo, Ik zit al 25 jaar met mijn handen in het haar. 12,5 en half jaar geleden ben ik met Pica kappers gestart en hier geniet ik nog iedere dag van! Werken met mensen is mijn passie. Het mooiste en beste in hun naar boven halen daar wordt ik blij van. Wil je een keer iets anders of het allemaal zelf ervaren kom gezellig een keertje bij mij langs. Tot snel!

Anouk

Hey ik ben Anouk, Ik werk al een tijdje met veel plezier bij pica kappers, en nu als stagiaire voor het 2de jaar. Ik wilde altijd al wat met haren doen, ben blij dat ik dat nu kan doen met mijn kappersopleiding. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, dingen te leren en in een geweldig team te werken! Kom het ook ervaren bij pica kappers.

Suus

Hoi allemaal, mijn naam is Suus van Lieshout en ik kom het Pica-kappersteam versterken. Ik zit 12 jaar in het kappersvak. Waarvan ik 8 jaar een eigen salon heb gehad. Sinds november 2018 zijn wij terug in Nederland, na 10 jaar op het mooie eiland Curacao te hebben gewoond. Met veel passie en liefde voor het vak. Ga ik nu dit nieuwe avontuur aan. Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Pica kappers.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then