Ons team


Aniek

Hallo, Ik zit al 25 jaar met mijn handen in het haar. 12,5 en half jaar geleden ben ik met Pica kappers gestart en hier geniet ik nog iedere dag van! Werken met mensen is mijn passie. Het mooiste en beste in hun naar boven halen daar wordt ik blij van. Wil je een keer iets anders of het allemaal zelf ervaren kom gezellig een keertje bij mij langs. Tot snel!

Laura

Zit alweer heel wat jaartjes in het vak, en werk nog elke dag met veel plezier. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, en cursussen te volgen. Dat gebeurt bij Pica kappers met enige regelmaat. Zo krijg ik iedere keer weer nieuwe frisse ideeën. Het is mijn passie om mensen mooi te maken, dus tot snel.

Anouk

Hey ik ben Anouk, Ik werk al een tijdje met veel plezier bij pica kappers, en nu als stagiaire voor het 2de jaar. Ik wilde altijd al wat met haren doen, ben blij dat ik dat nu kan doen met mijn kappersopleiding. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, dingen te leren en in een geweldig team te werken! Kom het ook ervaren bij pica kappers.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then